Friday, 15 January 2016

Aktiviti hujung minggu


Cadang nak kuar hari ni.. tetiba cancel pulak.. so ckp kat anak2, pagi ni kita buat aktiviti luar.. sy sidai baju, husben mesin rumput anak2 basuh kasut sekolah.. hihi

Sape yg x suka main air.. bila disuruh cepat je..

Makanya di luar lah kite hari ni..


first trip.. hihi






Husben tgh asyik mesin rumput.. ngengenge







sambil2 tu.. kumpulkan rumput.. boleh buat baja.. ye ke boleh.. hihi.. baja kompos




Sunday, 10 January 2016

Pizza Simple

Layan permintaan en suami & anak2 nak makan pizza.. pizza simple je.. janji sedap.. ngengenge.. buat 1 doh dpt 2 dulang 10 inci & 11 inci.. kenyang jugak la..

Si kakak siap masuk bekas katanya nak bawa ke sekolah.. OK
Si adik sampai tertidur tunggu pizza masak.. letih main.. hihi

Friday, 14 June 2013

Mesin Ayam Golek 3

02.06.2013 Majlis kahwin adik (Siti Saleha)..

Abang Ludin dengan semangatnya nak promote mesin ayam golek kat org kampung. Nak tengok?.. Jap na

Tu dia tukang kipas.. kipas apa?.. haha..

Wah.. menariknya.. hmmmm.. jom makan

Antara tukang potong.. Abang Akhbar & Abang Husin.. Selamat lah

Eh.. ada sorang lagi tukang potong.. My sister in law.. Kak Norli





















































Kalau ada sesiapa yang berminat untuk membeli mesin ini boleh berhubung dengan Jamalludin Sabudin (0165290932). Semoga bisnes Abang Ludin mendapat sambutan.. Amin








Mesin Ayam Golek 2

Tolong promote abang sulung punya biz..

Kepada sesiapa yang nak buat tempahan mesin ayam golek ini boleh berhubung dengan Jamalludin Sabudin di no. 0165290932. Boleh juga layari laman ini http://www.youtube.com/watch?v=Q6CJ2nRLEQM




Sila lah order..

Tempahan kini dibuka

Maaf lah lama tak usik blog nih.. Bukan dah berhenti menjahit, tapi x sempat nak buka blog..

Menjahit tetap menjahit.. cuma untuk mengisi masa lapang di hujung minggu.. So, sekarang dah boleh buat tempahan.. Kalo rasa nak tempah byk, tempah la awal skt.. sbb saya free hujung minggu jerk.. Sehari boleh jahit dalam 10 sejadah mini.. Yelah kan, hujung minggu bukan untuk menjahit sahaja. Tanggungjawab lain kene buat jugak.. hihi..

Untuk pengetahuan sume, bukan saya jahit sorg2.. tapi ada asst... haha.. nak tahu sape, my hubby lah..

Sila la buat tempahan. tata

Thursday, 31 May 2012

Hentikan tempahan buat seketika..

Salam kepada semua.. Saya mohon maaf kerana tak boleh terima tempahan buat seketika untuk memberi laluan kepada tempahan yang masih menimbun.. Kene siapkan yang mana ada dulu.. baru boleh amik tempahan baru.. Takut tak terbuat plak.. Maaf ya.. Nanti dah clear saya buka semula..

Lagi satu.. x dpt nak upload gambo.. sbb kamera dah rosak.. huhu.. bila nak beli baru?..

Thursday, 27 October 2011

Sejadah mini..

Lama sudah tak update blog nih.. bercinta betul.. hari ni rasa macam nak menjenguk plak.. haha.. lepas raya hari tu sibuk menjahit sejadah mini tuk kengkawan.. stok barang pun dah habis.. nak kene g cari lepas ni..

Sarah sediakan kat sini pelbagai jenis corak jahitan tuk sejadah mini kalau2 berkenan.. Sejadah mini ini saiznya kecil skt dr saiz seblm ini.. bentuk segi empat sama.. Harga RM13.00..